dimecres, 13 de juliol del 2011

El Casal Pere Joan Barceló “Carrasclet” comença a caminar

Com ja sabeu, des del Col•lectiu Independentista del Priorat estem endegant el projecte d'un Casal Popular a la nostra comarca. Un projecte molt ambiciós que iniciem amb moltes ganes i il•lusió, però conscients al mateix temps de la dificultat que comporta.

El nou Casal Pere Joan Barceló "Carrasclet" esdevindrà el centre comarcal de tots els moviments socials i culturals de l'Esquerra Independentista del Priorat, i serà l'evolució lògica de la feina feta aquests darrers anys per la gent que heu estat treballant, tan dins del CIP com en d'altres col•lectius.

Per tots aquests motius, ara arriba l'hora de la veritat. Amb el nou emplaçament definit (C/ Salvador Estrem i Fa, 14 Baixos, Falset), i amb els temes legals solucionats, comencem una nova etapa, on totes i tots haurem de treballar.

Es per tot això, que iniciem oficialment la campanya de recaptació de socis i sòcies pel nou Casal. És molt important que tots/es ens hi impliquem a fons, i que intentem aconseguir el màxim de suports entre els nostres veïns, amics, familiars, companys de feina,etc., per garantir la viabilitat del projecte. Com podeu veure, les quantitats econòmiques són molt variades, i s'adapten a totes les possibilitats.

Per a més informació, podeu enviar un correu a cip@cip.cat.

Lo Priorat és viu!!


Col•lectiu Independentista del Priorat / Casal Pere Joan Barceló "Carrasclet"